
تحقیق و توسعه
کسب، به کارگیری و توزیع دانش، یکی از مهمترین دغدغههای سازمان است. ما عمیقاً اعتقاد داریم آنچه ما را متمایز میکند، تمرکز بر یادگیری سازمانی است که مبتنی بر توسعه کارکردهای مدیریت دانش است.
مرکز رشد و نوآوری گروه زر
مرکز رشد و نوآوری گروه زر با اخذ مجوز از معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری کشور، فعالیت خود را در سال ۱۳۹۶ در سطح گروه زر آغاز کرد. هدف از ایجاد این مرکز، گسترش و ترویج علوم صنایع غذایی، به منظور همافزایی علم و صنعت در سطح گروه زر در جهت پیشبرد اهداف متعالی سازمان و تولید محصولات و خدمات مبتنی بر دانش با ارزش افزودهی بالا است. بهطوری که دراین مرکز تمام فعالیتهای مربوط به نوآوری از الهام ایده، تا آماده کردن پیشنمونه در قالبی درونسازمانی انجام میشود که یکی از نتایج آن تولید محصولات و خدمات نوآورانه و جدید است.
این مرکز را میتوان یکی از بزرگترین واحدهای تحقیق و توسعه در صنایع غذایی کل کشور دانست که دستاورد آن تولید دهها محصول جدید برای اولین بار در ایران است.
ماموریت گروه زر ارائه محصولات نوآورانه در سطح جهان است.
دارای مجوز از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور
هدف گسترش و ترویج علوم و صنایع غذایی و به منظور همافزايی علم و صنعت و توسعه اقتصاد دانش محور
همکاری نزدیک با مراکز آکادمیک کشور، نظیر انیستیتو تغذیه و تحقیقات کشور
چاپ کتاب و مقالات تخصصی، ارائه خدمات تخصصی مشاورهای، نظارتی (خدمات علمی، تحقيقاتی و فنی) به دانشجويان كارشناسی ارشد و دکتری اعم از مشاورهی موضوع پايان نامه و مشاورهی آماری.
توسعه محصولات جدید، ایده پردازی و اجرای طرحهای ملی
بررسی و تولید محصولات دانش بنیان با سطح تکنولوژی بالا، تهيه مواد اوليه، انجام آزمايشات مختلف و امكان توليد در مقياس پايلوت، عقد تفاهم نامه و مشارکت در انجام طرح های ملی با مرکز تحقیقات سازمان غذا و دارو
برگزاری دورهها و سمینارهای آموزشی
از مهمترین فعالیتهای مرکز رشد و نوآوری زر:
۱. انعقاد تفاهمنامه و انجام طرحهای پژوهشی ملی با سازمانهای دولتی (مرکز تحقیقات سازمان غذا و دارو، پژوهشگاه استاندارد و مراکز رشد دانشگاهها) در جهت پیشبرد و بهروزرسانی قوانین کشور، ارتباط بین دانشگاه و صنعت، بهرهمندی و حمایت از طرحهای پژوهشگران، محققان، دانشجویان و همکاری نزدیک با مراکز آکادمیک کشور، نظیر انستیتو تحقیقات تغذیه کشور
۲. چاپ مقالات علمی – پژوهشی در مجلات داخلی و بینالمللی
۳. ارائه خدمات تخصصی مشاورهای، نظارتی (خدمات علمی، تحقيقاتی و فنی) به دانشجويان كارشناسی ارشد و دکتری اعم از مشاورهی موضوع پاياننامه و مشاورهی آماری
۴. تشکیل اتاق فکر و جهتدهی به ایدهی افراد متخصص در حوزههای مرتبط با فعالیتهای سازمان
۵. انجام طرحهای پژوهشی با سازمانها و مراکز تحقیقاتی
۶. حضور در کنفرانسها و مجامع دانشگاهی
۷. برگزاری جلسات با کسب و کارهای استارت آپها، با هدف جذب ایده و نیروی متخصص و خلاق
۸. توسعه محصول و افزایش سبد محصولات با ارزش افزوده بالای مبتنی بر دانش
همکاری با مراجع علمی و دانشگاهی
انعقاد تفاهمنامهها و قراردادها با مراکز علمی پژوهشی، مؤسسات تحقیقاتی، دانشگاهها، آزمایشگاههای همکار و ... نشان از تعهد به بهبود مستمر محصولات و تکنولوژی تولید گروه زر دارد:
- انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
- دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز
- ستاد ویژه توسعه فناوری نانو
- مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
- دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
- اداره کل آموزش فنی حرفهای استان البرز
- پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران
- دانشگاه تربیت مدرس
- انجمن تخصصی مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
- فدراسیون پزشکی ورزشی
- انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران
- انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور
- بنیاد نخبگان استان البرز
- دانشگاه صنعتی شریف - معاونت پژوهش و فناوری