
گروه صنعتی و پژوهشی زر برنده تندیس زرین سلامت غذا شد.
به گزارش روابط عمومی گروه صنعتی پژوهشی زر، این جشنواره روز سوم شهریورماه ۱۴۰۴ در سالن همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد و طی آن از گروه زر به دلیل کیفیت بالای محصولات، تنوع گسترده و توجه ویژه به ارتقای سلامت در صنایع غذایی تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم، امیر پویا قندهاری، مدیر تحقیق و توسعه شرکت زرماکارون و نماینده رئیس هیات مدیره گروه زر، تندیس زرین سلامت را دریافت کرد.
وی در سخنانی با بیان دستاوردهای گروه زر گفت: «زرماکارون دارای چهار محصول در حوزه مدیکال فودها است که شامل پاستا، پودر نان، پودر کیک و پودر مافین ویژه بیماران PKU میشود. در این جشنواره، محصول پودر نان ویژه بیماران PKU موفق به کسب گواهینامه زرین سلامت شد.»
قندهاری افزود: «کسب این افتخار برای ما بسیار ارزشمند است، زیرا تأییدی بر حرکت گروه زر در مسیر اهداف کلان خود، یعنی ارتقای کیفیت و سلامت محصولات، محسوب میشود.»
جشنواره ملی سلامت غذا با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و با هدف ارتقای سطح سلامت مواد غذایی برگزار شد و به عنوان یکی از مهمترین رویدادهای علمی و صنعتی کشور، بستری برای معرفی دستاوردها و ارتقای استانداردهای سلامت در صنایع غذایی فراهم آورد.