اخبار گروه زرمسئولیت‌اجتماعیهمکاری با ماارتباط با ما
اخبار و مقالات/روز جهانی پاستا در زرماکارون
روز جهانی پاستا.jpeg

روز جهانی پاستا در زرماکارون

پاستا غذای خوشمزه ایتالیایی، قلب تمامی افراد در سراسر جهان را تسخیر کرده است. تنوع، تاریخچه غنی و توانایی انطباق با طعم‌ها و آماد‌سازی آسان، سبب محبوبیت جهانی آن شده‌است. برای گرامیداشت این غذای نمادین، هر ساله در تاریخ 25 اکتبر، عاشقان آن در سراسر جهان گرد هم می‌آیند تا روز جهانی پاستا را جشن بگیرند.

تاریخچه نام‌گذاری روز جهانی پاستا، غذای محبوب و اصیل ایتالیایی به سال 1995 باز می‌گردد، زمانی که تعدادی از تولیدکننده‌گان از سراسر جهان گرد هم آمدند تا اولین کنگره جهانی پاستا را برگزار کنند. در حقیقت، هدف از برگزاری این کنگره نه تنها شناخت هرچه بیشتر پاستا، بلکه طبخ آن به روش‌های متنوع، خلاقانه و سالم را در بر می‌گرفت. روز جهانی پاستا با انجام فعالیت‌های مختلفی چون جشنواره غذا، دعوت از سرآشپزهای برتر جهان، تست پاستا و حتی مسابقه بهترین دستورالعمل‌های پاستا خانگی جشن گرفته می‌شود. جشن گرفتن روز جهانی پاستا یادآور حس خوبی است که این غذای ساده و در عین حال خوشمزه به زندگی ما آورده است. در ایتالیا، مهد پاستا، روز جهانی پاستا یک جشن ویژه است. رستوران‌ها، انجمن‌ها و خانواده‌های ایتالیایی دور هم جمع می‌شوند تا پاستا را به بهترین نحو ممکن طبخ و در نهایت میل کنند

و اما در روز جهانی پاستا در زرماکارون چه می‌گذرد؟

زر ماکارون بزرگترین تولید کننده انواع پاستا در ایران از این قاعده مستئنی نیست. هرساله در گروه صنعتی زر جشنی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی پاستا برگزار خواهد شد. در این رویداد تمامی سرمایه‌های انسانی گروه زر گرد هم جمع می‌شوند و با سرو پاستا، موسیقی دلنواز، تزیینات محیطی، دعوت از بهترین سرآشپزهای ایتالیایی و مسابقه این روز را در کنار یکدیگر جشن می‌گیرند.