اخبار گروه زرمسئولیت‌اجتماعیهمکاری با ماارتباط با ما
اخبار و مقالات/مهر تایید متخصصان تغذیه بر محصولات ویژه زرماکارون
the-seal-of-approval-of-nutritionists-on-zermakarons-special-products.jpg

مهر تایید متخصصان تغذیه بر محصولات ویژه زرماکارون

نشست تخصصی جمعی از اساتید و متخصصان تغذیه کشور با مدیران تحقیق و توسعه شرکت زرماکارون و مهر تایید بر کیفیت محصولات تولیدی این شرکت .

بنابرگزارش روابط عمومی گروه زر، استفاده از رویکردهای تغذیه‌ای خاص می‌تواند نقش مهمی در بهبود سلامت جامعه داشته باشد.

شرکت زرماکارون یکی از زیر مجموعه‌های گروه صنعتی و پژوهشی زر بر اساس رسالت اجتماعی خود و توجه ویژه به سلامت غذایی جامعه، ۳ محصول پروفیتو، هفت غله و وگانو را تولید و به بازار عرضه کرده است. درهمین زمینه و با هدف آشنایی بیشتر با ۳ محصول ویژه زرماکارون که برای ورزشکاران، گیاه‌خواران و جامعه سلامت‌محور تولید می‌شود، جمعی از متخصصان تغذیه کشور با مدیران تحقیق و توسعه گروه تولیدی و غذایی زرماکارون نشست تخصصی برگزار کردند.

دکتر سید علی کشاورز استاد پیشکسوت دانشگاه و متخصص تغذیه دراین نشست صمیمی ضمن اشاره به تولیدات با کیفیت مواد غذایی در گروه زر گفت: هر ۳ محصول تولیدی زر ماکارون ارزش غذایی بالایی دارد و از ویژگی‌های پاستای پروفیتو می‌توان به میزان بالای پروتئین (2 برابر پاستای معمولی)، کیفیت بهتر پروتئین‌ها، فیبر بیشتر (8 برابر پاستای معمولی) و کربوهیدرات کمتر (20 درصد کمتر از پاستای معمولی)، اشاره کرد.

دکتر کشاورز تصریح کرد: ترکیبات پاستای پروفیتو شامل آرد سمولینا، آرد یولاف (جوی دوسر)، کنسانتره پروتئین آب پنیر، ایزوله پروتئین نخود و فیبر گندم است. همچنین مدیر تحقیق و توسعه زرماکارون ضمن ارائه توضیحاتی درباره ۳ محصول ویژه این شرکت گفت :

اختراع فرمولاسیون و فرآیند تولید پاستای پروفیتو، وگانو و هفت غله در زرماکارون به ثبت رسیده است و همچنین دو مقاله در ارتباط با این محصولات در مجله (ISI) انگلیسی Food Science and Nutrition در سال 2020 منتشر شده است.

مدیر تحقیق و توسعه زرماکارون افزود: سهم مصرفی از پاستا در هر وعده غذایی 55 گرم است و این میزان از مصرف پروفیتو معادل ۳ عدد سفیده تخم مرغ خواهد بود که برای عضله‌سازی می‌تواند در برنامه غذایی ورزشکاران قرار گیرد.

قندهاری گفت : نتایج مطالعات تغذیه‌ای نشان داده است که مصرف پروفیتو، برای افراد میانسال نیز بسیار مفید و در حفظ توده عضلانی آن‌ها کارساز است .

وی که به عنوان مدیر تحقیق و توسعه زرماکارون در حضور متخصان تغذیه کشور سخن می‌گفت، درباره محصول وگانوی زرماکارون هم اضافه کرد: درتهیه پاستا وگانو از تخم دانه کتان (به‌عنوان منبع امگا ۳ گیاهی) استفاده شده است و منابع زینک و ویتامین ب12 هم در پاستا وگانو گنجانده شده است .

قندهاری همچنین با اشاره به پاستا هفت غله که یکی دیگر از محصولات ویژه این شرکت است، گفت : پاستا هفت غله از غلات مختلف مانند برنج، ذرت، جو دوسر و کینوآ تهیه شده است که هم پروفایل آمینو اسیدی آن نسبت به پاستای معمولی بهبود یافته و هم دارای ریز مغذی‌ها زیادی است.

همچنین دکتر حسین ایمانی هیات علمی دانشگاه تهران و یکی از متخصصان حوزه تغذیه‌، با اشاره به محصولات ویژه زرماکارون گفت : فیبر موجود در این پاستای هفت غله، ۵ برابر پاستای معمولی است و برای دستگاه گوارش مناسب است و منجر به ایجاد احساس سیری می‌شود.