
دریافت لوح و تندیس شرکت برتر در حوزه ایمنی غذا
امنیت غذایی به سلامت و بهداشت مواد غذایی مربوط میشود که بر اساس آن، كیفیت ماده غذایی حفظ شود تا بتوان از بیماریهای منتقل شده به وسیله مواد غذایی پیشگیری كرد. مواد غذایی ایمن هنگام حمل و آمادهسازی و نگهداری، آلودگیهای میكروبی، شیمیایی و فیزیكی پیدا نمیكنند و سبب بیماری مصرفكنندگان نمیشوند.
به مناسبت روز جهانی ایمنی غذایی، همایشی توسط وزارت بهذاشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه سازمان غذا و دارو با شعار (ایمنی غذا،مسئولیتپذیری اجتماعی) و (غذای ایمن، داشتن فردایی سالم) با حضور دکتر سعید نمکی وزیر محترم بهداشت و دکتر شانهساز معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو و همچنین معاونین دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در محل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.
در طی این مراسم از ۳۷ واحد برتر در حوزه صنعت غذایی کشور، تقدیر شد. در این همایش که صورت حضوری و آنلاین به منظور روز جهانی ایمنی غذایی برگزار شده بود، گروه زر، موفق به دریافت لوح و تندیس شرکت برتر در حوزه ایمنی غذا از سازمان غذا و دارو شد. منتخب سازمان غذا و دارو، گروه زر را به عنوان منتخب این همایش انتخاب کرد.
امنیت غذایی به معنی دسترسی تمام افراد، به غذای کافی گفته میشود که از بهترین کیفیت برخوردار است. مجموعه زر، تمام اهداف خود را بر این اساس قرار داده و مفتخر به دریافت لوح و تقدیر در حوزه ایمنی غذا، شده است.