درحال بارگذاری تصاویر...

دانشنامه زر

از آنجایی که پژوهش به عنوان اساسی‌ترین نیاز هر جامعه‌ای برای رسیدن به پیشرفت و توسعه شناخته می‌شود، قدرت هر شرکتی نیز مبتنی بر پژوهش‌های مستدل، دقیق و تولید علم استوار است؛ از این رو سطح فعالیت‌های پژوهشی (به عنوان مثال تألیف کتاب) یکی از شاخص‌های اصلی توسعه و پیشرفت آن شرکت به شمار می‌‏رود.

پژوهشگران مجرب گروه زر با هدف شناخت بیشتر از علوم روز دنیا، اشتراک و ترویج دانش، مطرح شدن در جوامع ملی و بین‌المللی و ... اقدام به تالیف و چاپ کتاب در برترین انتشارات ایران و دنیا نموده‌‏اند. این تالیفات با نگاهی نو به حوزه‏‌های غلات، آرد، نشاسته، انواع فرآورده‏‌های پاستا، شیرین‌کننده‌‏ها، فناوری‏‌های نوین تولید، تغذیه، انکپسولاسیون و ... توجه بسیاری از متخصصین صنایع مختلف را بیش از پیش به خود جلب نموده است.

کتاب های گروه زر

بیسکوییت، کوکی و کراکر فرآیند و فرمولاسیون

بیسکوییت، کوکی و کراکر فرآیند و فرمولاسیون

نویسنده:

گلین بری سایکز، ایان دیویدسون
تکنولوژی فرآورده‌های خمیری

تکنولوژی فرآورده‌های خمیری

نویسنده:

فخری شهیدی / بهزاد ناصحی / آناهیتا راستگو
مجموعه مقالات، کاربرد کنجاله گلوتن ذرت و خوراک گلوتن ذرت

مجموعه مقالات، کاربرد کنجاله گلوتن ذرت و خوراک گلوتن ذرت

نویسنده:

مهدی امینی، روناک غلامی، مهدی جعفری اصل
روش‌های پخت اکستروژن

روش‌های پخت اکستروژن

نویسنده:

لسزک موسکیکی. ترجمه: فخری شهیدی، امین سیدیعقوبی، طراوت قنبرزاده
صنعت پاستا و فرآیند تولید آن

صنعت پاستا و فرآیند تولید آن

نویسنده:

مهدی امینی، محسن امینی و آرش سلطانی
فروکتوز، شربت ذرت با فروکتوز بالا، ساکاروز و سلامت

فروکتوز، شربت ذرت با فروکتوز بالا، ساکاروز و سلامت

نویسنده:

جیمز ریپ. مترجم: هیات مترجمین
متابولیسم شیرین‌کننده‌های مغذی در بدن

متابولیسم شیرین‌کننده‌های مغذی در بدن

نویسنده:

مهدی امینی، مریم قادری قهفرخی، روناک غلامی، مهدی جعفری اصل
تجارت و علوم گندم

تجارت و علوم گندم

نویسنده:

محسن امینی، رضا افشین‌پژوه، متین یحیوی
اهمیت گندم نان و پاستا در تغذیه

اهمیت گندم نان و پاستا در تغذیه

نویسنده:

مهدی امینی و پژوهشگران مرکز دانش‌بنیان گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام
مجموعه مقالات شربت ذرت

مجموعه مقالات شربت ذرت

نویسنده:

شرکت دانش‌بنیان فرهیختگان زرنام
شربت‌های گلوکز، تکنولوژی و کاربرد آن

شربت‌های گلوکز، تکنولوژی و کاربرد آن

نویسنده:

پیتر هال. ترجمه هیات مترجمین