دانشنامه زر
از آنجایی که پژوهش به عنوان اساسیترین نیاز هر جامعهای برای رسیدن به پیشرفت و توسعه شناخته میشود، قدرت هر شرکتی نیز مبتنی بر پژوهشهای مستدل، دقیق و تولید علم استوار است؛ از این رو سطح فعالیتهای پژوهشی (به عنوان مثال تألیف کتاب) یکی از شاخصهای اصلی توسعه و پیشرفت آن شرکت به شمار میرود.
پژوهشگران مجرب گروه زر با هدف شناخت بیشتر از علوم روز دنیا، اشتراک و ترویج دانش، مطرح شدن در جوامع ملی و بینالمللی و ... اقدام به تالیف و چاپ کتاب در برترین انتشارات ایران و دنیا نمودهاند. این تالیفات با نگاهی نو به حوزههای غلات، آرد، نشاسته، انواع فرآوردههای پاستا، شیرینکنندهها، فناوریهای نوین تولید، تغذیه، انکپسولاسیون و ... توجه بسیاری از متخصصین صنایع مختلف را بیش از پیش به خود جلب نموده است.
کتاب های گروه زر

بیسکوییت، کوکی و کراکر فرآیند و فرمولاسیون

تکنولوژی فرآوردههای خمیری

مجموعه مقالات، کاربرد کنجاله گلوتن ذرت و خوراک گلوتن ذرت

روشهای پخت اکستروژن

صنعت پاستا و فرآیند تولید آن

فروکتوز، شربت ذرت با فروکتوز بالا، ساکاروز و سلامت

متابولیسم شیرینکنندههای مغذی در بدن

تجارت و علوم گندم

اهمیت گندم نان و پاستا در تغذیه

مجموعه مقالات شربت ذرت
