درحال بارگذاری تصاویر...
درباره ما
معرفی گروه زر
بنیانگذار گروه زر
اعضای هیئت مدیره
صادرات گروه زر
صادرات (فا)
Export (En)
Exporter (fr)
شرکتهای زیرمجموعه
زرکام
آرد زر
زر ماکارون
زر گرین
زرفارما
زر اویل
زر فروکتوز
اخبار گروه زر
تحقیق و توسعه
ثبت اختراعات
مقالات
دانشنامه زر
مسئولیتاجتماعی
همکاری با ما
ارتباط با ما
فارسی
English
Française
درباره ما
صادرات گروه زر
شرکتهای زیرمجموعه
تحقیق و توسعه
اخبار گروه زر
مسئولیتاجتماعی
همکاری با ما
ارتباط با ما
۰۲۱-۴۵۶ ۷۶ ۰۰۰
دانشنامه زر
Loading...
کتاب های گروه زر
بیسکوییت، کوکی و کراکر فرآیند و فرمولاسیون
نویسنده:
گلین بری سایکز، ایان دیویدسون
دانلود نسخه الکترونیکی کتاب
تکنولوژی فرآوردههای خمیری
نویسنده:
فخری شهیدی / بهزاد ناصحی / آناهیتا راستگو
دانلود نسخه الکترونیکی کتاب
مجموعه مقالات، کاربرد کنجاله گلوتن ذرت و خوراک گلوتن ذرت
نویسنده:
مهدی امینی، روناک غلامی، مهدی جعفری اصل
دانلود نسخه الکترونیکی کتاب
روشهای پخت اکستروژن
نویسنده:
لسزک موسکیکی. ترجمه: فخری شهیدی، امین سیدیعقوبی، طراوت قنبرزاده
دانلود نسخه الکترونیکی کتاب
صنعت پاستا و فرآیند تولید آن
نویسنده:
مهدی امینی، محسن امینی و آرش سلطانی
دانلود نسخه الکترونیکی کتاب
فروکتوز، شربت ذرت با فروکتوز بالا، ساکاروز و سلامت
نویسنده:
جیمز ریپ. مترجم: هیات مترجمین
دانلود نسخه الکترونیکی کتاب
متابولیسم شیرینکنندههای مغذی در بدن
نویسنده:
مهدی امینی، مریم قادری قهفرخی، روناک غلامی، مهدی جعفری اصل
دانلود نسخه الکترونیکی کتاب
تجارت و علوم گندم
نویسنده:
محسن امینی، رضا افشینپژوه، متین یحیوی
دانلود نسخه الکترونیکی کتاب
اهمیت گندم نان و پاستا در تغذیه
نویسنده:
مهدی امینی و پژوهشگران مرکز دانشبنیان گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام
دانلود نسخه الکترونیکی کتاب
مجموعه مقالات شربت ذرت
نویسنده:
شرکت دانشبنیان فرهیختگان زرنام
دانلود نسخه الکترونیکی کتاب
شربتهای گلوکز، تکنولوژی و کاربرد آن
نویسنده:
پیتر هال. ترجمه هیات مترجمین
دانلود نسخه الکترونیکی کتاب