درحال بارگذاری تصاویر...
اخبار زر/اخبار گروه/گروه زر تندیس زرین جشنواره ملی سلامت غذا را کسب کرد
گروه زر تندیس زرین جشنواره ملی سلامت غذا را کسب کرد

گروه زر تندیس زرین جشنواره ملی سلامت غذا را کسب کرد

برترین‌های سومین جشنواره ملی سلامت غذا با هدف ارتقا سطح سلامت غذایی جامعه معرفی شدند و گروه زر موفق به کسب عنوان برتر و دریافت تندیس زرین این جشنواره شد.

بنا برگزارش روابط عمومی گروه زر، در میان برترین‌های سومین جشنواره ملی سلامت غذا، شرکت زرماکارون که یکی از مجموعه‌های گروه زر و از تولیدکنندگان برتر حوزه غذایی کشور است با کسب امتیازات لازم، تندیس زرین این جشنواره را از آن خود کرد.

سومین دوره جشنواره ملی سلامت با هدف تغییر الگوی تغذیه و ارتقای سطح آگاهی، نگرش و فرهنگ تغذیه سالم در جامعه و با رویکرد ارتقای سطح سلامت غذا و دستیابی به جامعه سالم و پویا در سطح ملی برگزار شد.

در این جشنواره، هیات داوران با ارزیابی محصولات غذایی بر اساس سه محور سلامت غذا، کیفیت غذا و کمیت غذا، برندهای پیشرو در تحقیق، توسعه و ارتقای سلامت محصولات غذایی را معرفی کردند.

بنا بر اعلام دبیرخانه این جشنواره گروه صنعتی زرماکارون به دلیل تولید محصولات فراسودمند و سلامت محور سمولینا پلاس، با نظر قاطع داوران این جشنواره، تندیس زرین جشنواره ملی سلامت غذا در سال 1401 را از آن خود کرد.

سومین دوره جشنواره ملی سلامت، با حضور مسئولان بخش سلامت کشور سه شنبه 24 آبان در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد. 



گالری تصاویر