
افتخاری دیگر برای گروه زر در کسب نشان ایمنی و سلامت وزارت بهداشت
نشان ایمنی و سلامت وزارت بهداشت باز هم به زرماکارون اختصاص یافت و این شرکت به عنوان تولید کننده برتر سازمان غذا و دارو در سال 1401، معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی گروه زر، در همایش روز جهانی غذا که به میزبانی سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی ایران برگزار شد، تولید کنندگان برتر صنایع غذایی در زمینه رعایت ایمنی و سلامت ، معرفی شدند.
دراین همایش ملی که با حضور وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی و جمعی از مدیران و تولیدکنندگان برگزار شد، مهدی امینی به عنوان عضو هیات مدیره گروه زر، لوح سپاس و نشان روز ملی غذا را از وزیر بهداشت، دریافت کرد.
کمیته عالی اعطای نشان ایمنی و سلامت به پاس تلاش شرکت زرماکارون نشان «ایمنی و سلامت» سازمان غذا ودارو را به فرآورده «ماکارونی با پروتئین بالا» در راستای حفط سلامت مصرف کنندگان و تامین غذای سالم و ایمن در تمامی مراحل زنجیره غذایی، اختصاص داد.
گروه زر در سالهای گذشته نیز نشان ایمنی و سلامت و تندیس ایمنی غذا را در شرکتهای زیرمجموعه خود کسب کرده بود.
زرماکارون؛ یکی از زیرمجموعههای هلدینگ زر با توجه به تولید محصولات فاقد مواد افزودنی شیمیایی، استفاده از مواد اولیه طبیعی سالم، کاهش فلزات سنگین در حد استاندارد و داشتن دانش فنی لازم، حائز رتبه برتر و لایق دریافت لوح سپاس و نشان روز ملی غذا، شد.
این شرکت بزرگترین صادرکننده ماکارونی است که انواع پاستا، پودر کیک و آرد را تولید میکند و دومین تولیدکننده پاستا در جهان به لحاظ ظرفیت اسمی است .
وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو از سال 1389، نشان ایمنی و سلامت را به شرکتهای برتر تولیدکننده غذای سالم، باکیفیت و استاندارد، اعطا میکند.
عضو هیات مدیره گروه زر در این خصوص گفت: این گروه با شرکتهای زیرمجموعه خود یکی از برترینهای کشور در حوزه تولید غذای سالم و ایمن است.
مهدی امینی با اشاره به نقش قابل توجه گروه زر در افزایش شاخص سلامت کشور، افزود: این گروه با تولید محصولات استاندارد و دارای نشان ایمنی و سلامت از سازمان غذا و دارو در شرکتهای زرماکارون، زرکام، زرفروکتوز و زرگرین؛ حفظ سلامت جامعه را در اولویت خود قرار داده است.
او تصریح کرد: گروه زر با ایجاد زیرساختهای لازم در صدد توسعه تولیدات سالم و استاندارد و افزایش صادرات به کشورهای مختلف جهان است.
قائم مقام مدیرعامل گروه زر همچنین با اشاره به تولید کود آلی مایع ارگانیک به نام زرگرین در شرکتهای زیرمجموعه زر، خاطرنشان ساخت: استفاده از این این کود موجب تحولی بزرگ در صنعت کشاورزی کشور و افزایش 12 تا 35 درصدی تولید محصولات مختلف کشاورزی شده است.
امینی اضافه کرد: این کود در مزارع مختلف آزمایش شده است و به زودی در دسترس کشاورزان کشور قرار میگیرد.
کودهای مایع آلی ارگانیک زرگرین نخستین بار در ایران بر پایه غلات ، «میکرومولکولها» ، «ماکرومولکولها» و سلولهای بنیادین، تولید شده و کشور را از ورود این محصولات بی نیاز کرده است.