نسخه فلش | پارسی | English صفحه اصلی | استخدام | درباره ما | تماس با ما
جمعه , 24 آبان 1398
●  -
حضور گروه صنعتی زر در گردهمایی فناورانه صنایع غذایی/انعقاد چند تفاهمنامه   ۱۳۹۸/۶/۱۲


گردهمایی سه روزه فناورانه صنایع، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های صنعت غذایی در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد و دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری و دکتر محمود واعظی رییس دفتر ریاست جمهوری مهمان ویژه این رویداد بودند. 

به گزارش روابط عمومی گروه صنعتی و پژوهشی زر، در این رویداد که مربوط به صنایع غذایی است، ۵۵ شرکت دانش‌بنیان و ۲۰ شرکت تولیدی حضور دارند. همچنین در طول برگزاری این رویداد ۶ جلسه ارایه نیاز صنایع و دو جلسه برای ارایه فناوری برگزار شده است.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری روز دوشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه جانبی گردهمایی سه روزه فناورانه صنایع گفت: ما برای تمامی صنایع مورد نیاز کشور، برنامه داریم، امروز نیز بازدیدی از ظرفیت‌های صنایع غذایی در این گردهمایی فناورانه داشتیم.

معاون علمی رئیس جمهوری در خصوص ممنوع کردن واردات مواد غذایی با توجه به بالا رفتن ظرفیت‌های تولید در کشور گفت: باید پتانسیل‌هایی داشته باشیم که بتوانیم با استفاده از آنها ممنوعیت واردات را اعمال کنیم.

میلاد پرو از کارشناسان ارشد بخش تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی زر در بخشی از این مراسم ضمن اشاره به اهداف راهبردی این مجموعه دانش بنیان گفت: فعالیت هایی همچون تولید و احیاء کربن اکتیو از نیازهای مهم صنایع غذایی بویژه فرآوری غلات می باشد و امروز نیازمند نگاه ویژه از سوی متخصصان ایرانی است. وی همچنین به معایب متدهای تولید نشاسته های اصلاح شده در ایران اشاره کرد و گفت: ما به دنبال روش های نوین در تولید نشاسته های اصلاح شده هستیم.

محمد توکلی کارشناس ارشد تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی زر نیز ضمن معرفی فرآیند فناورانه تولید پاستا در ایران به مشکلات این صنعت اشاره کرد و گفت: موضوع محیط زیست و استفاده از بسته بندی های زیست تجزیه پذیر با توجه به مسئولیت اجتماعی گروه زر امروز در دستور کار جدی قرار دارد.

گفتنی است در حاشیه این رویداد، چندین تفاهم نامه میان گروه صنعتی و پژوهشی زر و شرکت های حاضر منعقد شد.

گردهمایی صنایع، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های صنعت غذایی از ۱۰ شهریورماه به مدت سه روز با ارائه ۳۵۰ محصول تولیدی در محل صندوق نوآوری و شکوفایی گشایش یافت.

 

 
منوی سایت
آخرین اخبار
زمان بندی پذیرش مرحله تکمیل ظرفیت دانشگاه علمی کاربردی مهرماه سال ۹۸
زرماکارون پیشرو در فرهنگ سازی بهبود تغذیه
گزارش تصویری روز دوم نمایشگاه گلفود مواد اولیه غذایی دبی
حضور مقتدرانه زر در گلفود امارات
حضور گروه صنعتی و پژوهشی زر در دومین نمایشگاه توانمندی قنادان ایران
تقدیر از مدیر کنترل کیفیت زرماکارون
باید دست کارآفرینان را بوسید که نمی گذارند زنجیره تولید کشور متوقف شود
قوه قضاییه در دوران جدیدش نگاه حمایتی به تولیدکنندگان دارد
فراخوان تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجو بدون آزمون در دانشگاه زر
زرماکارون موفق به دریافت گواهینامه ISO 10002 شد
حضور گروه صنعتی زر در گردهمایی فناورانه صنایع غذایی/انعقاد چند تفاهمنامه
حضور گروه صنعتی و پژوهشی زر در نمایشگاه بین المللی دام، طیور و صنایع وابسته تهران 98
از توپ و خبر تا زرماکارون
دیدار دوستانه تیم فوتبال خبرنگاران و پیشکسوتان تیم ملی ایران با حمایت زرماکارون
کسب تندیس زرین اولین جشنواره سلامت غذا توسط گروه صنعتی و پژوهشی زر
 
 
صفحه اصلی | استخدام | درباره ما | تماس با ما تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت به گروه صنعتی و پژوهشی زر تعلق دارد
نسخه فلش | پارسی | English |
طراحی و پیاده سازی شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات راه آفتاب ( Sunway ICT Center )