نسخه فلش | پارسی | English صفحه اصلی | استخدام | درباره ما | تماس با ما
جمعه , 15 آذر 1398
●  -
کسب تندیس جشنواره‌ علمی صنعت غذا    ۱۳۹۷/۱۲/۴


یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و دهمین جشنواره دکتر شهاب واعظ زاده (R&Dهای برتر صنعت غذا ) در حالی برگزار شد که تندیس و لوح این دو جشنواره به گروه صنعتی و پژوهشی زر اعطا شد.

به گزارش روابط عمومی گروه صنعتی و پژوهشی زر، این جشنواره ها توسط انجمن علوم و صنایع غذائی ایران و با حمایت و همکاری سازمان غذا و دارو، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ ای و صنایع غذایی کشور، قطب‌ های علمی و پژوهشگاه‌ های صنایع غذایی و نیز دانشگاه‌ ها و مراکز تحقیقاتی کشور و با حضور شرکت‌ های صنایع غذایی داخلی و خارجی برگزار شد.

دکتر آرش ارشادی، سرپرست بخش تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام در این مراسم پس از دریافت تندیس، اظهار کرد:  اعتماد مصرف کنندگان به صنایع غذایی باعث می شود، محصولات غذایی از سوی مصرف کننده با اطمینان خاطر خریداری شود.

وی ادامه داد: صنایع غذایی سطح سلامت جامعه را معین می‌ کند.

ارشادی اضافه کرد: استفاده از کارشناسان و متخصصان در بخش تحقیق و توسعه کمک در تولید محصولات سلامت محور و با کیفیت تاثیرگذار است. وی گفت: حضور مشاوران صاحب نظر و کهنه‌ کار در کنار کارشناسان تحقیق و توسعه نیز در این میان نقش بسزایی در افزایش کیفیت فعالیت های واحد تحقیق و توسعه خواهد داشت.

ارشادی پیشرفت هر شرکت را وابسته به تیم تحقیق و توسعه دانست و گفت: هسته مرکزی فعالیت های علمی و عملی هر شرکت دانش بنیان واحد تحقیق و توسعه آن است.  وی همچنین اظهار داشت: خلق ارزش های پایدار، تولید سلامت محور، تولید صادرات محور و کار آفرینی از جمله اهداف راهبردی گروه صنعتی و پژوهشی زر محسوب می شود.

گفتنی است، متخصصان تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی زر در بخشی از این مراسم با حضور در غرفه این گروه، علاوه بر پاسخگویی به سوالات بازدیدکنندگان از نظرات متخصصان و صاحب نظران این رویداد علمی نیز استقبال کردند.

این مراسم با حضور مقامات ومسئولان، دانشگاهیان، اصحاب رسانه وجمع کثیری از مدیران و صاحبان واحدهای صنعتی با هدف بررسی مسائل و مشکلات صنعت غذا و تجلیل از مقام پیشکسوتان عرصه علم وصنعت، دانشگاهیان، بازنشستگان وزارتخانه ها، معرفی پیشگامان و همچنین واحد های برتر صنعت غذایی که دارای نقطه قوت در حوزه تحقیق و توسعه سال ۹۷ هستند در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

 
منوی سایت
آخرین اخبار
گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام موفق به اخذ گواهینامه استاندارد مدیریت شکایت مشتریان iso 10002 شد
انتخاب دو شرکت آرد زر و زرماکارون به عنوان شرکتهای نمونه استاندارد استان البرز در سال ۹۸
انتخاب آناهیتا راستگو مدیر کنترل کیفیت شرکت زرماکارون به عنوان مدیر کنترل کیفیت نمونه استان البرز
بیست و سومین همایش روز ملی صادرات برگزار شد
پالایشگاه غلات زر در بیست و ششمین دوره نمایشگاه بین المللی چاپ، بسته بندی و ماشین آلات وابسته
پنجمین جشنواره علم برای همه با حضور فعال متخصصین گروه صنعتی و پژوهشی زر
زمان بندی پذیرش مرحله تکمیل ظرفیت دانشگاه علمی کاربردی مهرماه سال ۹۸
زرماکارون پیشرو در فرهنگ سازی بهبود تغذیه
گزارش تصویری روز دوم نمایشگاه گلفود مواد اولیه غذایی دبی
حضور مقتدرانه زر در گلفود امارات
حضور گروه صنعتی و پژوهشی زر در دومین نمایشگاه توانمندی قنادان ایران
تقدیر از مدیر کنترل کیفیت زرماکارون
باید دست کارآفرینان را بوسید که نمی گذارند زنجیره تولید کشور متوقف شود
قوه قضاییه در دوران جدیدش نگاه حمایتی به تولیدکنندگان دارد
فراخوان تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجو بدون آزمون در دانشگاه زر
 
 
صفحه اصلی | استخدام | درباره ما | تماس با ما تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت به گروه صنعتی و پژوهشی زر تعلق دارد
نسخه فلش | پارسی | English |
طراحی و پیاده سازی شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات راه آفتاب ( Sunway ICT Center )